Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRACER 7 - 2024

Garantie: Ja
0 Km
MIDNIGHT BLACK
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
yamaha - tracer-7
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Het EU5-motorblok van 690 cc produceert een onophoudelijke golf aan lineair koppel in het hele toerentalbereik voor opmerkelijke acceleratie in elke versnelling. Met het compacte chassis en de instelbare vering kun je elke bocht snel en precies aansnijden.

Het aerodynamische kuipwerk met dubbele LED-koplampen versterkt het moderne design en de krachtige uitstraling van de motorfiets. En het TFT-kleurenscherm toont alle meldingen van je smartphone. En met de langeafstandsergonomie, het brede stuur en het verstelbare windscherm is deze veelzijdige middenklasser altijd klaar voor je volgende roadtrip. TRACER 7: It’s Your Turn.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Single knocker" betekent: Engelse uitdrukking om een motorfiets aan te duiden waarvan het viertaktmotorblok twee bovenliggende nokkenassen heeft. Een gangbare uitdrukking is ook d o h c ,doublé overhead camshaft (nokkenas). Een single knocker is een motorfiets met één bovenliggende nokkenas.
© 2000 - 2024 Motoroccasion