Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 09 ABS - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ICON BLUE
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
yamaha - mt-09-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Garantie: You Warranty (3+2)

De agressieve nieuwe look van de MT-09 is doordrenkt van het Dark Side of Japan DNA en is ontworpen om het gevoel van de iconische koppelrijke acceleratie van de CP3 te versterken. Met een 'minder is meer'-benadering is elk detail bedoeld om de agressieve stijl van de MT-09 te versterken.

Een compact en wendbaar chassis resulteert in secuur sturen, terwijl een opnieuw gedefinieerde zithouding zorgt voor de beste en meest betrokken rijervaring in de Hyper Naked-serie. Technologie van een hoger niveau verbetert de rijervaring nog verder, met onder meer hellingshoekgevoelige rijhulp, aanpasbare rijmodi en een volledig nieuw TFT-kleurenscherm met smartphone-connectiviteit en navigatie.



* De prijs van de motor is een ALL-IN prijs dus inclusief €400,- rijklaar maken, €59.05 kentekenleges en 5 jaar fabrieksgarantie.
*Proefrijden meestal mogelijk, bel 0162-427617 voor een afspraak.
* van Meel Motoren is makkelijk bereikbaar en direct aan de snelweg A59 gelegen. Wij zijn Yamaha exclusief dealer maar u kunt natuurlijk voor nagenoeg elk merk bij ons terecht voor u aanschaf, inruil of uw onderhoud. Uw motor is in onze professionele werkplaats in goede handen en zoekt u een nieuwe outfit is de slagingskans groot in onze REV`IT super XL STORE. Kortom genoeg redenen om onze showroom eens te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste Team, al is het alleen maar voor lekkere koffie !




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Van Meel Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: APRILIA in 2002 - In het begin van de MotoGP tijdperk creëert Aprilia de RS3 Cube. De drie-cilinder racer wordt gereden zonder veel succes door Colin Edwards en Nori Haga. Het is de meest krachtige en in veel opzichten de meest geavanceerde van de eerste generatie MotoGP machines, ontwikkeld door Cosworth en op basis van F1 auto-technologie met pneumatische kleppen en fly-by-wire gasklep. De samenwerking met de F1 techneuten verloopt slecht omdat ze uiteindelijk niet genoeg van motoren begrijpen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion