Nieuwsbrief:

YAMAHA  FZ 6 S FAZER - 2009

Garantie: Ja
23550 Km
AUTUMN ORANGE
yamaha - fz-6-s-fazer
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2009

Yamaha FZ6-S ABS (2009) - 23225 km

Ben je op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige motorfiets? Deze Yamaha FZ6-S ABS uit 2009 is een uitstekende keuze! Met 23225 km op de teller is deze motor nog in topconditie.

Extra’s:
• Topkoffer steun

Deze motor is perfect voor zowel woon-werkverkeer als lange toertochten. De 600cc motor biedt een soepele en krachtige rijervaring, terwijl het ABS-systeem zorgt voor extra veiligheid.

Interesse? Neem dan snel contact op voor een proefrit of meer informatie!


* De prijs van de motor is een ALL-IN prijs dus inclusief €199,00 rijklaar maken, €10,75 kentekenleges en 12 maanden BOVAG garantie.
*Proefrijden meestal mogelijk, bel 0162-427617 voor een afspraak.
* van Meel Motoren is makkelijk bereikbaar en direct aan de snelweg A59 gelegen. Wij zijn Yamaha exclusief dealer maar u kunt natuurlijk voor nagenoeg elk merk bij ons terecht voor u aanschaf, inruil of uw onderhoud. Uw motor is in onze professionele werkplaats in goede handen en zoekt u een nieuwe outfit is de slagingskans groot in onze REV`IT super XL STORE. Kortom genoeg redenen om onze showroom eens te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste Team, al is het alleen maar voor lekkere koffie !




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Van Meel Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Big Bertha" betekent: Groot formaat zwartlederen tas met chromen nop­pen en schildjes, drie grote chromen gespen en rafelranden aan de kleppen en onderzijde. De Big Bertha werd begin jaren veer­ tig als accessoire geïntroduceerd door Harley-Davidson. De grote bollingen aan de achterzijde doen met enige verbeelding denken aan een fors uitgevallen boezem. De Big Bertha’s wer­den vastgeschroefd aan de zijkanten van het achterspatbord.
© 2000 - 2024 Motoroccasion