Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  V 85 TT - 2024

Garantie: Ja
0 Km
Rood
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
moto-guzzi - v-85-tt
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De nieuwe EUR 5+ Moto Guzzi V 85 TT in de kleur Rosso Fuji!

De V85 interpreteert de legendarische geest van Enduro-motoren in een eigentijds jasje. Authentieke stijl wordt gecombineerd met de prestaties van de E5+ motor en een uitgebreid standaard technisch pakket. De V85 TT verandert elk type omstandigheid in een kans voor nieuwe avonturen en zijn onstuitbare karakter belichaamt de "All-Terrain" benadering.

De 90° dwarsgeplaatste V luchtgekoelde E5+ tweecilinder met titanium inlaatkleppen en variabele timing zorgt voor een snelle respons, ongeacht de snelheid. Het elektronicapakket maakt optimaal gebruik van het 6-assige IMU, ABS in bochten, Traction Control en vier rijmodi om optimaal te profiteren van alle omstandigheden. Kies uit Weg, Sport, Regen en het onmisbare Off-road waarmee je de tractiecontrole kunt aanpassen.

Met een hoogte van 830 mm zorgt het taps toelopende zadel ervoor dat je je voeten gemakkelijk op de grond kunt laten rusten en een dynamische maar comfortabele zithouding kunt aannemen. Een verlaagd drooggewicht van 209 kg draagt ook bij aan een perfecte controle over de motorfiets, zowel op de weg als off-road. Verdere hulp komt in de vorm van spaakvelgen met tubeless enduro-banden, vering met 170 mm veerweg en een bodemvrijheid van 210 mm vanaf de motor.

De V85 TT is ook authentiek als het gaat om stijl en zijn gekleurde uiterlijk is voorbestemd om te enthousiasmeren nog voordat je erop stapt. Het gedurfde tweekleurenschema en het rode frame en de schokdemper (met instelbare voorbelasting) worden gecombineerd met offroad-kenmerken zoals de aluminium carterplaat en beschermende handkappen.
  • ------

    Lowlands Biker Store in Zwolle.

    2400 m2 motorplezier en gezelligheid! Ruim aanbod van (Custom-made) Harley Davidson, Indian Motorcycle, Royal Enfield, Moto Guzzi en Moto Morini motoren. 

    - Official Dealer Indian Motorcycle
    - Official Dealer Royal Enfield (FLAGSHIP STORE VAN NL)
    - Official Dealer Moto Guzzi
    - Official Dealer Moto Morini


    Tel: 038-4211701 Whatsapp: 06-28452169





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Lowlands Biker Store
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: SUZUKI in 2001 - Het aantal motorrijders dat voor de looks van de nieuwe SV 650 valt is ongekend. In het jaar 2001 is de SV 650 S de best verkochte motorfiets van Europa.
© 2000 - 2024 Motoroccasion