Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TC 125 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - tc-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw voor 2025 is de 2-takt TC 150. Deze nieuwe toevoeging aan het assortiment, die vakkundig is samengesteld met de nieuwste offroad-technologie en eersteklas onderdelen, is de perfecte keuze voor rijders die op zoek zijn naar iets meer koppel dan een traditionele 125 cc motorcrossmachine. De TC 150 heeft een elektrische start voor betrouwbaar starten en een zeer geavanceerd elektronisch brandstofinjectiesysteem dat een soepele spreiding van controleerbaar vermogen levert voor onverslaanbare prestaties op het circuit. Een close-ratio zesversnellingsbak van Pankl zorgt voor soepel schakelen en betrouwbaarheid, terwijl je onder alle omstandigheden consistent kunt schakelen dankzij de uniek ontworpen versnellingspook. Het ergonomische kuipwerk is gewikkeld rond een fijn uitgebalanceerd metallic blauw chroommolybdeen frame met opvallende witte en blauwe graphics die de TC 150 een moderne look geven.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Rally" betekent: Bijeenkomst van motorrijders. Rally is van oorsprong een Engelse militaire term voor het hergroeperen van de troepen alvorens ten strijde te trekken. In de motorwereld had rally aanvankelijk de betekenis van verzamelen voordat een wedstrijd of rit werd gereden. Na de wedstrijd kwam men dan bij elkaar om te feesten. Tegenwoordig heeft een treffen die functie overgenomen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion