Nieuwsbrief:

DUCATI  SUPERSPORT S - 2017

Garantie: Ja
12099 Km
WIT
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld

De Supersport S gaat qua uitrusting nog een stap verder dan de SuperSport: nog sportiever, nog stijlvoller en meer technologie, waarmee de sportieve kant van de Supersport volledig tot uiting komt. Dankzij de drie rijmodi (sport, touring en urban) kan de vermogensafgifte van de SuperSport worden aangepast om optimaal te genieten in
welke rijomstandigheden dan ook. Handelbaar binnen de bebouwde kom, comfortabel op de snelweg en zeer sportief op kronkelige landwegen. De SuperSport is hierdoor veelzijdig. Voorzien van Akrapovic eindemper voor een optimale beleving.
Wordt geleverd inclusief benodigd onderhoud en 12 maanden garantie.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Crossbar" betekent: Horizontale verstevigingsbuis, zoals die bijvoorbeeld in het stuur van een crossmotorfiets o f een enduro-motorfiets wordt toegepast. Op toer- en custom-motorfietsen wordt een opschroefbare crossbar eerder gebruikt om accessoires, zoals lampen en meters, op te bevestigen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion