Nieuwsbrief:

DUCATI  DIAVEL CARBON - 2011

Garantie: Ja
20652 Km
ZWART
ducati - diavel-carbon
ducati - diavel-carbon
ducati - diavel-carbon
ducati - diavel-carbon
ducati - diavel-carbon
ducati - diavel-carbon
ducati - diavel-carbon
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld

De Diavel lijkt alsof hij zich te goed gedaan heeft aan steroïde. Als een breed geschouderde bodybuilder straalt hij brute kracht en agressie uit. Tezamen met de verfijnde Italiaanse designkunsten wellicht één van de allermooiste en meest begeerlijke motorfietsen. De korte overhang en het uniek brede Pirelli schoeisel achter maken indruk. En de meesterlijk open gewerkte velg. Prachtig!

Bij de Diavel is het echter menens. De 1.200CC Twin Cilinder biedt serieus potentieel. De cijfers liegen er niet om want met 161pk en een eigen gewicht van slechts 220 kg is dit met recht een beul. Recent voorzien van onderhoud en in zeer nette staat. Wordt geleverd inclusief garantie.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Girder" betekent: In de jaren vijftig in onbruik geraakte voorvork met uitwendige veren, maar niet geconstrueerd als een parallelvork, zoals de springer-voorvork die door veel vooroorlogse Amerikaanse motormerken werd toegepast. De vorkpoten van de girdervork werden met het oog op de stijfheid gemaakt van stalen pijp in een driehoeksconstructie naar analogie van de sterkste constructievorm uit de bruggenbouw. De scharnierpunten van de vork zitten daar waar de veren (of één centrale veer) in elkaar worden gedrukt, bovenaan, vlak onder en boven het Malhoofd. Een variant van de girdervork was de Webbvork.
© 2000 - 2024 Motoroccasion